Ecolibrium Jazon ondersteunt u in de keuze en realisatie van uw nieuwe energievoorziening. Vanaf het initieel advies tot en met service en onderhoud staan wij u bij volgens een gestructureerd proces:

  1. Advies en keuze

We voeren met u een adviesgesprek waarin we uitleggen welke mogelijkheden er zijn om uw energievoorziening te verduurzamen en wat dat voor u in de praktijk betekent. Daarbij rekenen we u direct uit wat uw opbrengsten zijn ten opzichte van de investering.

  1. Opdrachtbevestiging 

We sturen u een opdrachtbevestiging met de gemaakte afspraken en instructies voor de voorbereiding op uw nieuwe systeem. Als het nodig is dat er nog een schouwing plaatsvindt om de aanleg goed te kunnen voorbereiden maken we daarvoor met u een afspraak.

  1. Facturatie

We factureren de materialen voorafgaand aan de montage. Deze factuur voldoet u voor of op de montagedag. Voor de overige kosten ontvangt u twee weken na oplevering de factuur.

  1. Agenda montagedag

We sturen u een agenda met de nodige informatie over de montagedag. Zo bent u goed voorbereid en dat voorkomt verrassingen.

  1. Montage

Bij de start nemen we de dag met u door. Aan het eind van de dag geven we u een uitleg van het systeem.

  1. Nazorg

We nemen contact met u op om te checken of alle zaken zijn afgehandeld. Daarnaast staan we natuurlijk voor u klaar als u vragen heeft en voor service en onderhoud.

Meer informatie?

U kunt direct contact opnemen met een van onze adviseurs op telefoonnummer: 0342-765000 of vraag direct een offerte op.