EcoLibrium-Jazon staat voor ECOlogisch en economisch equilLIBRIUM, ofwel evenwicht met behulp van de ZON.
Wij zijn een totaaloplosser, van advies tot volledige installatie en onderhoud en bieden een optimale oplossing om hernieuwbare energiebronnen in te zetten, zoals zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, warmteterugwinsystemen of een combinatie van systemen, waardoor u minder energie verbruikt en geld bespaard.

Wij zijn gevestigd in Barneveld en actief in de regio (Veluwe, Gelderse Vallei, Utrechtse Heuvelrug, Gelderland en Utrecht). Mocht u buiten deze regio wonen, is dit geen probleem. Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.


Waarom kiest u voor ons?

  • Fixed-price

Wij werken op basis van resultaatverplichting en dus fixed-price. Dat geeft vertrouwen en inzicht in uw kosten en voorkomt vervelende verrassingen achteraf.

  • Totaaloplossing

Wij leveren naast de duurzame producten, de volledige dienstverlening die bij de installatie en onderhoud van de duurzame producten komt kijken. Zo heeft u alles bij één partij ondergebracht, is alles op elkaar afgestemd en heeft u één aanspreekpunt voor al uw vragen.

  • Lange termijn

Wij leveren en installeren alleen systemen van hoogwaardige kwaliteit, met bewezen technologie. Hierdoor staan wij garant voor het bij u geïnstalleerde systeem en bent u verzekerd van een langdurig, optimaal functionerende oplossing.

  • Veiligheid voorop

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Veel van onze werkzaamheden vinden op het dak plaats. Wij werken daarom met valbeveiliging en/of een steiger.

  • Kennis van zaken

Wij zorgen dat onze medewerkers goed zijn opgeleid met kennis van de laatste stand der techniek. Hierdoor zijn we onder andere Solar Edge Certified Installer (registratienummer: 10110122NL)